Skip links

Advies & Ontwerp

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en deskundig advies voor het plannen van uw nieuwe keuken. Onze adviseurs met een jarenlange keukenervaring zullen u graag begeleiden in het hele keukentraject. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met uw wensen en uiteraard met uw budget. Wij nemen ruim de tijd voor een dergelijk adviesgesprek. Samen met u wordt de keuken samengesteld en voor u getekend en berekend. De offerte die hieruit voortkomt is geheel gratis en uiteraard ook geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u meekijken op het PC-scherm en zien hoe de keuken wordt samengesteld. De tekening en offerte kunt u na dit gesprek meenemen om er thuis nog even over na te denken. In tegenstelling tot veel collega´s hebben wij dus geen geheimen voor u!

Export1  Export2

Vervolg traject:

Indien u instemt met onze offerte dan begint ons werk pas echt! Als eerste komen wij bij u aan huis voor het controleren van de maatvoering en aanvullend advies. Indien u dat wenst kunnen wij de volgende aanvullende diensten aanbiedien:

 

Demontage oude keuken:

<foto>

Afvoeren oude keuken en rommel

<foto>

Verleggen aanpassen leidingwerk en electra

<foto>

Stuccen van wanden en leggen van vloertegels.

<foto>

Monteren van de nieuwe keuken

<foto>

Kortom:  Keuken-Totaal!

Wij heten u van harte welkom in onze showroom

Bent u er nog niet helemaal uit welke stijl uw nieuwe keuken moet krijgen? Kom dan eens op bezoek in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze keukenadviseurs geven u graag vrijblijvend een advies over de mogelijkheden en de laatste trends. Wilt u een afspraak maken om uw nieuwe keuken uitvoerig te bespreken? Neem dan hier contact met ons op. De koffie of de thee staat altijd voor u klaar.