Skip links

Renovatie

Geen vervanging maar wel renovatie van uw keuken?

Is uw huidige keuken nog niet aan vervanging maar wel aan een renovatie toe? Wij kunnen de renovatie van uw keuken volledig voor u verzorgen. De keukendeuren kunnen volledig van een nieuwe folielaag worden voorzien of, indien gewenst, in de door u gewenste kleur worden gelakt. Wij werken onder andere samen met de keukenspuiterij.nl

Ook kunnen wij de aanwezige, verouderde keuken apparatuur vervangen door apparaten van de nieuwste generatie die aanzienlijk zuiniger en ook gemakkelijker zijn in het gebruik.

Werkbladen kunnen in diverse materialen worden geleverd zoals kunststof, graniet, composiet of keramiek voorzien van spoelbakken in de uitvoering onderbouw, vlakbouw of opbouw. Deze spoelbakken kunnen geleverd worden in verschillende materialen zoals roestvast staal, roestvast staal in kleur gecoat. keramiek of hoogwaardige kunststof in diverse kleuren.

Ook kunnen wij in onze werkplaats keuken onderdelen maken op maat.  Alle bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen deskundige keuken monteurs,  die niet eerder tevreden zijn dan wanneer u dat ook bent.