Skip links

Renovatie

Geen vervanging maar wel renovatie van uw keuken?

Is uw huidige keuken nog niet aan vervanging maar wil je wel graag een nieuwe en frisse look? Wij kunnen de renovatie van uw keuken volledig voor u verzorgen. Een keuken renovatie kan op allerlei verschillende manieren. De keukendeuren kunnen volledig van een nieuwe folielaag worden voorzien of, indien gewenst, in de door u gewenste kleur worden gelakt. Wij werken onder andere samen met de keukenspuiterij.nl. Daarnaast is het vervangen van de deurklinken & sluitingen een bijdrage aan een nieuw aanzicht.

Ook kunnen wij de aanwezige, verouderde keuken apparatuur vervangen door apparaten van de nieuwste generatie die aanzienlijk zuiniger en ook gemakkelijker zijn in het gebruik. Apparatuur dat verouderd is, kan vervangen worden. Heb je nog apparaten die wel prima werken, kun je er ook gerust voor kiezen om deze niet te vervangen.

Werkbladen kunnen in diverse materialen worden geleverd zoals kunststof, graniet, composiet of keramiek voorzien van spoelbakken in de uitvoering onderbouw, vlakbouw of opbouw. Deze spoelbakken kunnen geleverd worden in verschillende materialen zoals roestvast staal, roestvast staal in kleur gecoat, keramiek of hoogwaardige kunststof in diverse kleuren. Wij zorgen ervoor dat alles passend wordt gemaakt binnen je bestaande keuken.

Keuken Totaal voor uw keukenrenovatie?

In onze werkplaats kunnen wij keukenonderdelen op maat maken.  Alle bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen deskundige keuken monteurs,  die niet eerder tevreden zijn dan wanneer u dat ook bent.

Heb je vragen over wat Keuken Totaal in Enschede voor uw keukenrenovatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!