Skip links

Renovatie

Volledige renovatie op maat

Is uw huidige keuken nog niet aan vervanging toe, maar verlangt u naar een nieuwe en frisse uitstraling? Wij zijn gespecialiseerd in het volledig verzorgen van keukenrenovaties, waarbij we uw keuken een geheel nieuwe look geven. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw keuken te vernieuwen, van het aanbrengen van een nieuwe folielaag op de keukendeuren tot het lakken ervan in een kleur naar keuze. Onze samenwerking met keukenspuiterij.nl staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Milano - Nussbaum natur / Lyon - Weiß HG
Torino Lack - Schwarz / Legno - Eiche Champagner

De nieuwste keukenapparatuur

Als onderdeel van de renovatie kunnen we ook verouderde keukenapparatuur vervangen door de nieuwste generatie apparaten. Deze moderne apparaten zijn niet alleen energiezuiniger en gebruiksvriendelijker, maar ze bieden ook geavanceerde functies die het koken en bereiden van maaltijden gemakkelijker maken. Mocht u nog apparaten hebben die goed functioneren en aan uw wensen voldoen, dan kunt u er uiteraard voor kiezen om deze te behouden en alleen de items te vervangen die verbetering behoeven.

Kom langs in onze showroom!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een keukenrenovatie bij Keuken-Totaal? Laat u inspireren en bezoek onze showroom. Onze keukenadviseurs staan klaar om u vrijblijvend te adviseren.

 

Of u nu denkt aan een complete renovatie of op zoek bent naar inspiratie, bij ons bent u aan het juiste adres. Klik op de knop hieronder om eenvoudig een afspraak te maken voor een uitgebreid gesprek over uw keukenrenovatie.

Bekijk ons werk!

Keuken Totaal voor uw keukenrenovatie?

In onze werkplaats kunnen wij keukenonderdelen op maat maken.  Alle bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen deskundige keuken monteurs,  die niet eerder tevreden zijn dan wanneer u dat ook bent.

Heb je vragen over wat Keuken Totaal in Enschede voor uw keukenrenovatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!