Skip links

Service

Service op een nette manier

Keuken Totaal staat voor vakmanschap en service. Toch kan het gebeuren dat er iets niet goed gaat. Mochten er na de plaatsing van uw keuken problemen zijn, dan lossen wij deze zo snel mogelijk voor u op. Voor storingen aan de apparatuur schakelen wij de fabrikant in die binnen een zo kort mogelijke termijn het probleem oplost. Daarom werken wij met geselecteerde leveranciers van wie wij weten dat zij eventuele storingen snel verhelpen.

Elke klacht krijgt onze aandacht

We bieden iedere klant en dus ook u, de beste mogelijke service. Daarom staan wij altijd open voor verbetering en nemen we uw klacht serieus. Mocht u een klacht hebben, geef deze dan zo snel mogelijk schriftelijk aan ons door. Elke klacht krijgt bij Keuken Totaal onze onverdeelde aandacht!

Producten van topkwaliteit

Onze merkkeukens zijn kwalitatief en duurzaam. Deze mooie keukens gaan jaren mee en bieden de gewenste sfeer in huis. Een keuken van Keuken Totaal is niet alleen van topkwaliteit, maar ook nog eens betaalbaar. Sterker nog; de prijs bepaalt u zelf!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik bij Keuken Totaal terecht?
Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan kunt u terecht bij Keuken Totaal! We starten met deskundig keukenadvies, waarbij we steeds rekening houden met uw wensen en budget. Wanneer de offerte door u is goedgekeurd, starten we het vervolgtraject waarbij we uw nieuwe keuken monteren of uw oude keuken renoveren. Verder bieden we de volgende aanvullende diensten:

• Demontage oude keuken;
• Afvoeren oude keuken en rommel;
• Verleggen of aanpassen van leidingwerk en elektra;
• Stuken van wanden en leggen van vloertegels.

Hoeveel jaar garantie heb ik op mijn producten van Keuken Totaal?
Mocht er onverhoopt bij normaal gebruik iets stuk gaan aan de door ons geleverde producten, dan bieden wij garantie. Deze garantie geldt niet voor batterijen, verwisselbare lichtbronnen, keukenaccessoires, badkameraccessoires en normale slijtage door gebruik.

Hoe kan ik contact opnemen met Keuken Totaal?
U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 053-4321261 of door te mailen naar informatie@keuken-totaal.nl. Wanneer u informatie wilt aanvragen of een afspraak wilt inplannen maakt u eenvoudig gebruik van onze formulieren.