Skip links

Industriële keuken

Industriële keuken

Een industriële keuken is tegenwoordig erg populair en past steeds vaker in het nieuwe interieur van de woning. Een industriële keuken valt op door een robuuste uitstraling en wordt vaak voorzien van een dik betonnen werkblad. Ondanks dat je wel van deze stijl keuken moet houden past een industriële keuken in bijna elke woning. Voor vragen over een industriële keuken kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of vul ons bel me terug formulier in en dan bellen wij u zo snel mogelijk.

Wat is een industriële keuken?

Een industriële keuken bestaat uit een strak en stoer uiterlijk. Ze zijn vaak voorzien van een grove afwerking en hebben van ruwe randen. Een industriële keuken is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen interieur. De meeste industriële keukens worden gemaakt van materialen zoals beton, hout, baksteen, RVS en metaal.

Ontwerp een industriële keuken

Op zoek naar een keuken in industriële stijl? In onze showroom kunnen wij u voorzien van advies & ontwerp. Met ons 3D tekenprogramma kunnen wij de gewenste keuken in beeld brengen zoals het eruit komt te zien in uw eigen woning.

Kom langs in onze showroom tijdens de openingstijden of maak een afspraak!