Skip links

Keuken Oldenzaal

Legno 59C - Eiche Champagner / Soft Lack 76W - Weiß softmattUw droomkeuken vindt u bij Keuken Oldenzaal Totaal

Nog steeds is de keuken vaak het hart van het huis, daar waar de eettafel staat en u zich thuis wil voelen. Naast dat uw keuken praktisch moet zijn, is de uitstraling en het design iets wat perfect moet zijn. Uw droomkeuken vindt u bij Keuken Oldenzaal Totaal. Van landelijke keuken tot een leefkeuken waarbij je eigen dromen vervuld worden in je eigen woning.

Met een passie voor detail zorgen wij er als Keuken Oldenzaal Totaal ervoor dat u de keuken van uw dromen krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een open kast in bijpassende kleuren, waardoor een open kamer één geheel vormt met uw keuken.

Functioneel

Door handige opbergmogelijkheden toe te passen is uw keuken van Keuken Oldenzaal Totaal ook nog eens erg functioneel. Zelfs wanneer het dagelijks leven even hectisch is, heeft u alles onder controle in de keuken. Orde bewaren kunt u met onze functionele en handige oplossingen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Weet u nog niet helemaal welke stijl uw keuken moet krijgen? Kom dan eens naar onze showroom om inspiratie op te doen. Indien u wenst geven onze keukenadviseurs een advies naar aanleiding van uw wensen en de laatste trends.

Van advies tot montage en afwerking

Onder het kopje ‘keukens’ vindt u de verschillende stijlen en type keukens die wij voor u kunnen realiseren. Van advies, ontwerp tot realisatie en installatie, dit alles is bij ons in goede handen. Heeft u al een idee, maar wilt u graag een eerlijk en deskundig advies? Onze adviseurs houden rekening met uw wensen en uw budget. Tijdens het adviesgesprek kunt u mee kijken op het computerscherm, zodat de keuken samen kan worden samengesteld. De tekening en de offerte neemt u na het gesprek mee naar huis, zodat u hier rustig over na kunt denken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Kom dan bij ons langs in showroom. De koffie of thee staat voor u klaar! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 053-4321261 of vul ons contactformulier in.

Openingstijden

Maandag t/m woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 9.00 – 21.00
Vrijdag: 9.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: gesloten