Skip links

Advies & Ontwerp

Deskundig Keukenadvies

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een eerlijk en deskundig advies voor het plannen van uw nieuwe keuken. Onze adviseurs met een jarenlange keukenervaring zullen u graag begeleiden in het hele keukentraject. Hierbij wordt steeds rekening gehouden met uw wensen en uiteraard met uw budget.

Wij nemen ruim de tijd voor een dergelijk adviesgesprek. Samen met u wordt de keuken samengesteld en voor u getekend en berekend. De offerte die hieruit voortkomt is geheel gratis en uiteraard ook geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunt u meekijken op het PC-scherm en zien hoe de keuken wordt samengesteld. De tekening en offerte kunt u na dit gesprek meenemen om er thuis nog even over na te denken. In tegenstelling tot veel collega´s hebben wij dus geen geheimen voor u!

Ein weiteres Highlight - die beleuchteten Auszüge in unserem 900er Korpus bringen Licht ins Dunkel!  ______________________________________________  Another highlight - the illuminated pull-outs in our 900 carcase bring light into the darkness!    #nolteküchen #kitchen #madeingermany #noltekuechen #livinginthekitchen #nolte #cupboard #illumination #lighting #highgloss #highglosskitchen #whitekitchen #kitchenideas #kitchendesign #kitchendesignideas #kitchenplanning #interiordesign #interiordesignideas #interior4u #küchendesign #küchenideen #küchendesignideen #küchenplanung #weißeküche #hochglanzküche #schrank #beleuchtung

Vervolg traject

Indien u instemt met onze offerte dan begint ons werk pas echt! Als eerste komen wij bij u aan huis voor het controleren van de maatvoering en aanvullend advies. Indien u dat wenst kunnen wij de volgende aanvullende diensten aanbieden:

  • Demontage oude keuken
  • Afvoeren oude keuken en rommel
  • Verleggen aanpassen leidingwerk en electra
  • Stucen van wanden en leggen van vloertegels
  • Monteren van de nieuwe keuken
  • Kortom:  Keuken-Totaal!

Wij heten u van harte welkom in onze showroom

Bent u er nog niet helemaal uit welke stijl uw nieuwe keuken moet krijgen? Kom dan eens op bezoek in onze showroom om inspiratie op te doen. Onze keukenadviseurs geven u graag vrijblijvend een advies over de mogelijkheden en de laatste trends. Wilt u een afspraak maken om uw nieuwe keuken uitvoerig te bespreken? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Gerealiseerd werk!