Skip links

Referenties

Wij bij Keuken Totaal zijn trots op onze keukens, onze klanten zijn dan ook trots op hun geleverde werk! Hieronder volgen een paar van onze referenties.

Ik ben zeer tevreden over Keuken Totaal Enschede. Van begin tot end zeer vakkundig geholpen. Er wordt gedacht in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden, erg prettig in ons geval met een schuine hoek in de keuken. Echt alle tijd is gestoken in het ontwerpen van ‘onze’ keuken. Het is pas goed als wij tevreden zijn. De montage van de keuken en koof (maatwerk) is zeer vakkundig gebeurd, alles in één keer goed. ??

A. Oostrik

Hele prettige sfeer. Je wordt er super geholpen en de service is er altijd goed. Klant is er ècht altijd altijd en geen moeite is ze te veel.

J. Timmermans

Het proces van het ontwerpen van onze nieuwe keuken tot en met levering was in detail gepland, en wat positief opviel was de continue afstemming tussen adviseur, installateur, monteur en klant. Wij zijn zeer onder de indruk van de vakkundigheid van de betrokkenen in dit hele proces. Dit is onze vierde keuken maar de eerste leverancier waarbij levering en plaatsing conform afspraken en planning zijn uitgevoerd. Zo kan het dus ook. Ook leuk: de adviseur kwam kijken hoe de keuken was geworden. Wij kunnen Keuken Totaal van harte aanbevelen.

R. De Rochemont

Wij kregen de tip van Sanidirect Enschede waar wij een badkamer hebben gekocht om hier eens een kijkje te nemen. Bleek een goede tip te zijn. Mooie zaak en vriendelijk te woord gestaan. Wij zullen binnenkort een afspraak maken.

B. Steinen

Perfect geholpen, nemen tijd voor je. Gaan niet opdringen en dure spul toevoegen..luisteren naar de klant en denken ook graag mee. Kan niet bestaat niet. Transparante bedrijf. Kort om super. Andere mogen voorbeeld nemen

E. Muradov

Goed geholpen bij Keuken Totaal. Anders dan bij keuken kampioen en aanverwanten is de prijs transparant en marktconform. Afdingen niet nodig, je betaalt de redelijke prijs. Zelfs wat goedkoper dan de Duitse collega’s bleek uit offerte vergelijking. Resultaat mag er zijn, super keuken.

Wouter

In de showroom prima door Erik-Jan geadviseerd, hij is zeer vakkundig en enthousiast. De keuken is volgens afspraak geleverd. Enkele afwerkingen zijn nadien ook volgens afspraak opgelost. Keurig bedrijf met mooie keukens.

J. Aarendonk