Skip links

Rechte keukens

Onze rechte keukens in Enschede

De rechte keukens van Keuken Totaal zijn perfect voor gemak en de kleinere ruimtes
Wilt u een rechte keuken? Dan bent u bij Keuken Totaal in Enschede aan het goede adres. Bij ons kunt u inspiratie opdoen, voor uw keuken aan de wand. We hebben meerdere mogelijkheden voor keukens van bijvoorbeeld 3 meter of 4 meter. Laat u adviseren door Keuken Totaal Enschede en doe inspiratie op!

De rechte keuken is de goede keuze voor kleinere ruimtes

Dit type keuken is ideaal voor kleinere kamers. Keuken Totaal in Enschede heeft een mooi assortiment van deze degelijke rechte keukens. Een rechte keuken is eigenlijk de beknopte keuken, maar nog altijd goed voorzien. Er is genoeg ruimte voor een gootsteen en een kookunit.

De keuken voor lange rechte muren en de smalle ruimtes

De rechte keuken is ideaal voor een lange rechte muur, of dus een kleine ruimte. Verder is er bij rechte keukens altijd mogelijkheid voor uitbreiding, zoals inbouwapparatuur. U kunt in een rechte keuken makkelijk een vaatwasser kwijt of een koelkast.

Voordelen van een rechte keuken

De rechte keuken past in bijna iedere ruimte

De rechte keuken is aan elke lengte aan te passen. Daardoor is dit op maat geschikt en vrijwel ideaal voor elke ruimte. Om zoveel mogelijk uit uw keuken te halen en zo min mogelijk ruimte in te nemen.

Alles is binnen handbereik bij een rechte keuken

Omdat de rechte keuken wat kleiner is, is alles wat u nodig hebt binnen uw keuken binnen handbereik. U kunt makkelijk een kookunit plaatsen en een gootsteen. Daarnaast is er prima ruimte voor een koelkast.

Reserveer (een van) deze keuken(s)!

Wilt u deze aanbieding reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!