Skip links

Keuken Haaksbergen

De keuken van uw dromen vindt u bij Keuken Totaal

Een nieuwe keuken is een grote stap, want die schaft u natuurlijk niet zomaar aan. Een keuken Haaksbergen vindt u bij Keuken Totaal, waar wij het u zo gemakkelijk mogelijk willen maken. U kunt bij ons terecht voor landelijke tot moderne keukens, die steeds met de tijd mee veranderen.

Uw wensen en budget

Welke keuken bij u past is afhankelijk van wat uw wensen zijn en wat voor budget u heeft. Bij Keuken Haaksbergen nemen wij ruim de tijd om u van het juiste advies te voorzien. Weet u nog niet precies welke stijl u wenst, dan bent u van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen en verschillende stijlen te bekijken.

Van advies tot ontwerp

Van advies en ontwerp tot montage ligt geheel in onze handen. Van belang hierbij is dat u de juiste keuken kiest die bij u past. Deze is immers steeds vaker het hart van uw woning en waar u dagelijks in te vinden bent. Naast dat een keuken functioneel dient te zijn, moet deze ook passen bij de stijl van uw woning. Wij helpen u daar graag bij!

Stel uw droomkeuken samen

Tijdens het adviesgesprek wordt uw droomkeuken met u samengesteld, waarbij u kunt meekijken op het computerscherm. De tekening en de offerte krijgt u mee naar huis, zodat u er thuis nog eens goed over na kunt denken. Wij van Keuken Totaal Haaksbergen zijn open en transparant en hebben zeker geen geheimen voor u!

Het begint al bij de demontage van uw oude keuken, waarbij wij de oude keuken afvoeren en het verleggen van het leidingwerk en elektra op ons nemen. Wij laten u van te voren precies weten wat wij voor u kunnen doen. Zo weet u waar u aan toe bent.

Meer weten over keuken Totaal?

Keuken Totaal bevindt zich aan de Ossenboer 32 in Enschede, aan de kant van Hengelo. Komt u bij inspiratie bij ons opdoen? De koffie staat voor u klaar.