Skip links

Renovatie

Is uw huidige keuken nog niet aan vervanging maar wel aan een renovatie toe? Wij kunnen deze volledig voor u verzorgen. De keukendeuren kunnen volledig van een nieuwe folielaag worden voorzien of, indien gewenst, in de door u gewenste kleur worden gelakt. Wij werken onder andere samen met de keukenspuiterij.nl

logo

Ook kunnen wij de aanwezige, verouderde apparatuur vervangen door apparaten van de nieuwste generatie die aanzienlijk zuiniger en ook gemakkelijker zijn in het gebruik.

20150813_12561620150813_125748

Werkbladen kunnen in diverse materialen worden geleverd zoals kunststof, graniet, composiet of keramiek voorzien van spoelbakken in de uitvoering onderbouw, vlakbouw of opbouw. Deze spoelbakken kunnen geleverd worden in verschillende materialen zoals roestvast staal, roestvast staal in kleur gecoat. keramiek of hoogwaardige kunststof in diverse kleuren.

afbeelding_renovatie_1

Ook kunnen wij in onze werkplaats keukendelen maken op maat.  Alle bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen deskundige monteurs,  die niet eerder tevreden zijn dan wanneer u dat ook bent.20150813_125646